Palaikų kremavimo paslaugos Kaune

Laidojimo paslaugos Kaune

 

Palaikų kremavimas – tai moderni ir vis dažniau renkama alternatyva tradiciniams laidotuvių būdams. Ši paslauga skirta asmenims, kurie nori palaidoti savo artimuosius oriai, tačiau neįprastu būdu. Kremavimas ne tik sumažina reikalingą vietą kapinėse, bet ir suteikia daugiau laisvės artimųjų palaikų paskirties atžvilgiu.
Kas yra kremavimas?
Kremavimas – tai procesas, per kurį žmogaus kūnas sudeginamas specialioje kremavimo krosnyje, esant labai aukštai temperatūrai. Proceso metu kūnas paverčiamas pelenais, kurie vėliau gali būti palaidoti, paskleisti ar saugomi urnoje.
Paslaugos eiga:
  1. Konsultacija ir dokumentų tvarkymas. Pirmasis žingsnis – susitikimas su mūsų specialistais, kurie padės jums suprasti visą procesą ir pasirūpins reikalingais dokumentais.
  2. Palaikų paruošimas kremavimui. Prieš kremavimą palaikai paruošiami pagal visus higienos ir etikos standartus.
  3. Kremavimas. Palaikai dedami į kremavimo krosnį, kur sudeginami. Visas procesas vyksta atsakingai ir gerbiant mirusiojo bei jo šeimos privatumą.
  4. Pelenų tvarkymas. Po kremavimo pelenai surenkami ir įdedami į urną. Šeima gali pasirinkti, kaip tvarkyti pelenus – palaidoti juos kapinėse, paskleisti ar palikti saugoti urnoje.
Mūsų įsipareigojimai:
  • Privatumas ir konfidencialumas. Užtikriname visišką konfidencialumą ir pagarbą jūsų šeimos privatumui.
  • Profesionalumas. Mūsų komanda susideda iš patyrusių specialistų, kurie dirba atsižvelgdami į aukščiausius standartus.
  • Prieinamumas. Esame pasiekiami bet kuriuo metu, kad galėtume atsakyti į visus jūsų klausimus ir padėti šiuo sunkiu metu.
Dažnai užduodami klausimai:
  • Ar galima stebėti kremavimo procesą? Taip, šeimos nariai gali būti kviečiami stebėti kremavimo procesą, jeigu tai jų noras.
  • Kiek laiko trunka kremavimo procesas? Paprastai kremavimas trunka kelias valandas, tačiau iš viso proceso parengimo iki pelenų perdavimo šeimai gali užtrukti keletą dienų.
  • Ką daryti su pelenais po kremavimo? Šeima gali rinktis pelenus palaidoti, paskleisti specialioje vietoje arba saugoti urnoje.

 

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

https://raudamb.lt/wp-content/uploads/2022/06/rauda-logo-futer.png

Laidojimo paslaugos Kaune Rauda MB

SEKITE MUSSocialiniuose tinkluose
"Rauda" laidojimo paslaugos Kaune
https://raudamb.lt/wp-content/uploads/2022/06/rauda-logo-futer.png

Laidojimo paslaugos Kaune Rauda MB

NAUDINGOS NUORODOSAPIE
SEKITE MUSSocialiniuose tinkluose
"RAUDA" laidojimo paslaugos Kaune